AKTIVITETER

Kullen har massor av aktiviteter att erbjuda! Här kan ni ägna er åt vandring, ridning, cykling, klättring, utforska naturen eller bara njuta av spabehandlngar eller uppleva ett persiskt hamam.

Kullaberg har två magnifika golfbanor att bjuda på eller varför inte ta en ridtur i de fantasiska bokskogarna som täcker Kullen? Eller ta en cykeltur mellan Arild och Mölle, cyklar kan man låna lite varstans. Vill ni veta mer om vad som händer i bygden i sommar så är Mölle byaförening och Arilds byalag stället man hittar evenemangslistor och roliga upptåg. Håll även ett öga på kalendern här på kullen.se!

Hos Kullabergsguiderna, som håller till i Naturum vid Kullens Fyr, kan man varje dag under sommaren åka med på tumlarsafari, gå guidade grottvandringar samt prova på bergsnerfirning. Även Kullens Fyr är öppen. Snorklingssafari och scrambling har vi en gång i veckan. Kullabergsguiderna har sitt center i naturum bredvid Kullens fyr. Här kan man också hyra mtb, klättringsutrustning, snorkling/våtdräkter, kikare, friluftsutrustning, fiskeutrustning, gå Kullamannens skattjakt mm..

Till Kullabergsguidernas hemsida>>