Ny matsal och helgupplevelser

Våren är här och nu är det som vackrast på berget! Golfbanorna ligger gröna och cyklarna står nyputsade och klara för vårutflykter. Vi har invigt vi vår nya exklusiva fine dining-matsal, Malmgrenska Matsalen, (MM), en hyllning till historien och familjen som har drivit Rusthållargården i fyra generationer. Matsalen bildar en fantastiskt ram kring det bästa vi kan prestera i mat och vin. Vår nya säsongsinspirerade gourmetmeny sätter en ny standard för Rusthållargårdens gastronomi! Läs mer om våra Gourmet-erbjudanden >>

De flesta helger händer det något spännande, exklusivt för hotellets gäster. Turerna är antigen gratis eller rabatterade. I Maj bjuds det bl a på Mountainbiketur, Grottvandring, Vårvandring/fågelvandring samt Klockgrodor på Fäladen… Läs mer om våra Upplevelser & Äventyr 2012 >>

Vill du kommentera nyheten?