Gratis örnsafari & fyrguidning

Under februari erbjuder vi er chansen att komma nära de imponerande havsörnarna som kretsar kring Kullaberg.
Fredagen den 17 och 24 februari inleder vi vårt outdoor-år 2012 med spännande örnsafaris. Vår guide, Lars Göte Nilsson, tar er med in i naturreservatet och berättar om vårt mytiska berg. Lördagen den 18 och 25 februari arrangerar vi guidade turer till Nordens ljusstarkaste fyr – Kullens Fyr. Vi börjar med en historisk vandring i omgivningarna innan vi går upp i fyrtornet. Läs mer om årets upplevelser och äventyr med Rusthållargården här>>

1 kommentar: Gratis örnsafari & fyrguidning

 • Hans Wachtmeister

  Hej,
  Grattis till en mycket bra hemsida. Tycker synd att den bara riktar sig till svensk talande turister.Föreslår minimum även på engelska. Stor Union Jack att klicka på. Trevligt och bra både för nya turister och traktens rörelseidkare.
  Med vänlig hälsning
  Hans Wachtmeister
  042 347471

Vill du kommentera nyheten?